.

Nørgar Voll, 7393 Rennebu - TLF 995 42 018 - e-post joar (at) vollalaks.no -

Hjem
Om Nørgar Voll
Laksefiske
Ørretfiske
Pilgrimsleden
Overnatting
Hvor finner du ossLaks i Orkla

Interessert i å fiske i Orkla, i ei av de tre-fire beste lakseelvene i Norge? Våre to laksevald i Rennebu, Øyahølen, rett nedenfor gården, og nedre del av Bergsbruhølen, ca 1 km oppstrøms fra gården, omtales som gode vald med mulighet for fiske med flue, sluk eller mark.

Vi befinner oss på Voll i Rennebu, 14 km fra E6 på Berkåk, på vegen mot Orkanger. Kontakt oss gjerne pr e-post: joar@vollalaks.no, eller joar.fjellstad@gmail.com, eller telefon (+47) 995 42 018.

Øyahølen

Valdet ligger rett nedenfor gården (det tar ca ti minutter å gå) og består av en strømstrekning på knapt hundre meter som ender i en temmelig djup og lang høl. Hølen er ca to hundre meter lang, og ganske smal. Det er lett å fiske i Øyahølen. Pga vanskelig tilkomst på den andre siden av elva er det sjelden vi ser motfiske, særlig ved stor vannføring. Det er også gode muligheter for å fiske etter brunørret her.

Nedre del av Bergsbruhølen

Valdet ligger like ved FV700, ca 1 km oppstrøms fra gården, og består av de nederste to hundre meter av den lange Bergsbruhølen, samt stryket nedenfor. Dette valdet betegnes som utfordrende ved at fiske må foregå fra en bratt skråning ned mot elva. Her må det påregnes motfiske.Kontaktinformasjon

Nørgar Voll
v/Joar Fjellstad
7393 Rennebu

tlf 995 42 018
e-post


Webdesign av Tore Aune Fjellstad. (c) Nørgar Voll 2014.